3 FAKTORA USPJEHA

Svi medicinski zahvati pa tako i stomatološki, da bi bili uspješni i da bi rezultat bio dugotrajan, počivaju na tri temeljna principa: DIJAGNOZI I EKSPERTIZI koje prati, prema potrebama pacijenta, odgovarajući PLAN LIJEČENJA, odnosno cijeli niz pomno isplaniranih i usklađenih terapijskih postupaka. Cilj je da se zamišljeni plan uspješno provede poštujući sva pravila struke. Posebno je važno pratiti rezultate terapije u obliku KONTROLE, kao i održavanje da bi se rezultat terapije održao što dulji niz godina u pounoj funkcionalnosti.

1. DIJAGNOZA I EKSPERTIZA

Pacijente odmah nakon dolaska u Polikliniku očekuje danas najpreciznija 3D CBCT dijagnostička analiza. Doktor Jelušić, voditelj Poliklinike, kao iskusan parodontolog i implantolog poštovat će sva pacijentova očekivanja te u skladu s njima predložiti plan liječenja.

2. PLAN LIJEČENJA

Detaljno je definiran od samoga početka terapije, pri čemu se posebno vodi računa o pacijentovom komforu. Tim liječnika i dentalnih tehničara, uz ostalo osoblje, u potpunosti će pratitit svaki pojedini korak terapije kako bi završni rezultat bio potpun. 

3. KONTROLE

Dugotrajan uspjeh terapije potrebno je održavati. Poliklinika raspolaže sustavom praćenja slučajeva svih svojih pacijenata te ih u svakom trenutku može pravovremeno informirati i podsjetiti na potrebu dolaska na slijedeću kontrolu.

 

 

Dentalna poliklinika dr.Jelušić

Sve na jednom mjestu! Specijalizirana zdravstvena ustanova za pružanje usluga iz svih područja dentalne medicine.

Dentalna poliklinika dr.Jelušić

 

Kontakt Podaci

Dentalna poliklinika dr Jelušić
Matuljska cesta 1
51410 Opatija
00385 (0)51 718 050
dr@jelusic.com

Kategorije
Arhiva novosti
Povezani članci
Popularni članci