All-on-4 rješenje na 4 implantata za zbrinjavanje potpune bezubosti

Iz znanstveno istraživačkog tima jednog od najprestižnijih proizvođača – NobelBiocare potekao je poznati All-on-4 protokol za zbrinjavanje potpune bezubosti koji počiva na opsežnim znanstvenim istraživanjima i dokumentaciji.  
All-on-4 znači ugradnju četiri implantata s posebnim prostornim rasporedom u čeljusti, čime se dobivaju vrlo čvrsta i jaka uporišta. All-on-4 predstavlja brzo, učinkovito i ekonomično rješenje za pacijente koji su izgubili prirodne zube i one koji nose proteze. To je jedna od najčešćih metoda rehabilitacije potpune bezubosti fiksnim mostovima u današnje doba. Pacijent dobiva privremene fiksne zube u samo jednom danu. Konačan protetski rad koji se izrađuje nakon nekoliko mjeseci, estetski i funkcionalno zadovoljava sve potrebne kriterije kako bi se pacijenti osjećali lijepo, sigurno i komforno.

All-on-4

All-on-4 metoda je rada u dentalnoj implantologiji koja podrazumijeva zbrinjavanje potpune bezubosti gornje ili donje čeljusti upotrebom 4 implantata te izradu fiksnog mosta na njima. Idealno je rješenje za pacijente koji dugi niz godina nose potpune proteze i kojima se tijekom godina smanjila koštana baza, osobito u bočnim predjelima čeljusti.

Prednosti koje donosi rehabilitacija terapijom All-on-4

  • fiksno protetsko rješenje sa samo 4 implantata
  • rješavanje složenih situacija jednim jedinim kirurškim zahvatom
  • dobivanje privremenog fiksnog rada u jednom danu
  • izbjegavanje potrebe za dodatnim operacijama kojima se regenerira kost
  • koncept je primjenjiv i u izrazito reduciranim čeljustima

Nakon zahvata bitna je kvalitetna oralna higijena i redovite kontrole. Uz adekvatnu brigu – All-on-4 može biti doživotno rješenje za pacijenta.

Dentalna poliklinika dr.Jelušić

Sve na jednom mjestu! Specijalizirana zdravstvena ustanova za pružanje usluga iz svih područja dentalne medicine.

Dentalna poliklinika dr.Jelušić

 

Kontakt Podaci

Dentalna poliklinika dr Jelušić
Matuljska cesta 1
51410 Opatija
00385 (0)51 718 050
dr@jelusic.com

Kategorije
Arhiva novosti
Povezani članci
Popularni članci