Zamjene mobilne proteze implanto-protetskim radom

Vrlo simpatičan gospodin dolazi u našu kliniku sa željom da svoju dotrajalu mobilnu protezu nadomjesti fiksnim radom na šest implantata, što je i učinjeno.

Možemo biti ponosni na to što je svaki naš rad malo umjetničko dijelo.

Gospodin redovitim dolascima na kontrole svojim osmijehom potvrđuje zadovoljstvo novim stanjem, a to nam dokazuju i redovite radiološke snimke čeljusti.

Na slikama je prikazana situacija nakon 1, 2 i 3 godine od ugradnje implantata.

 

Zbog čega su implantati bolje rješenje od mobilne zubne proteze?

Nošenje mobilne proteze može biti bolno, neugodno i nezgodno! Također, žvakanje može biti otežano, što osobe s mobilnom protezom može spriječiti da konzumiraju onu hranu u kojoj su nekad uživali. Osim navedenog, mobilna proteza može utjecati na govor.

Danas su dostupna različita rješenja temeljena na implantatima.

Rješenja temeljena na implanto-protetskoj terapiji mogu značajno unaprijediti kvalitetu života, omogućiti bolje žvakanje i govor te povećati vaše samopouzdanje.

Implantati se ponašaju kao korijen prirodnih zubi, te se gotovo ni ne osjeti razlika. Oni mogu trajati (uz odgovarajuću brigu) čitav život. Minimalno su invazivni - susjedni zubi ostaju netaknuti, a za izradu mosta na implantatima nije potrebno brušenje prirodnih susjednih zubi. Implantati zadržavaju prirodnu kost i minimiziraju daljnji gubitak kosti zbog stimulacije kosti, što je jedna od njihovih najvažnijih prednosti. 

Implantati osiguravaju stabilnost i ugodnost, za širok raspon rješenja za zamjenu zubi.

Ako razmišljate o ugradnji implantata, obratite nam se s povjerenjem, nakon detaljne analize predložiti ćemo Vam najbolje moguće rješenje za vaš slučaj.

Dentalna poliklinika dr.Jelušić

Sve na jednom mjestu! Specijalizirana zdravstvena ustanova za pružanje usluga iz svih područja dentalne medicine.

Dentalna poliklinika dr.Jelušić

 

Kontakt Podaci

Dentalna poliklinika dr Jelušić
Matuljska cesta 1
51410 Opatija
00385 (0)51 718 050
dr@jelusic.com

Kategorije
Arhiva novosti
Povezani članci
Popularni članci