Pacijentica B.I.(57) dolazi zbog bolova u gornjoj čeljusti u području prednjih zubi, a ujedno je i nezadovoljna protezom koja je tijekom godina postala labava i nestabilna.

Panoramska RTG slika ukazuje na reduciranu koštanu strukturu stražnjih dijelova gornje čeljusti, a dentalni CT potvrđuje kliničku procjenu i mogućnost ugradnje implantata u prednjem segmentu čeljusti.
Između više terapijskih mogućnosti predložen je i All-on-4 koncept, na što pacijentica pristaje.

U jednom kirurškom zahvatu izvađeni su preostali zubi, ugrađeni su implantati i tijekom istog dana pacijentica je opskrbljena privremenim fiksnim mostom. Nakon perioda cijeljenja od 4 mjeseca pristupilo se je izradi definitivnog protetskog rada dizajnom Nobel Procera titanske strukture i njezinim estetskim fasetiranjem kompozitom. Dizajn i harmonija osmijeha postignuti su ružičasto-bijelim konceptom, pri čemu se razlikuje modelacija zubi od modelacije desni - ružičastog dijela. Ovim načinom postiže se ružičasto bijela harmonija, odnosno prirodan izgled.

All-on-4 i Nobel Biocare uključuje vrhunsku dijagnostiku, pouzdane implantate i protetske nadogradnje te finalnu protetsku strukturu, čime predstavlja jedinstven, pouzdan i siguran koncept za rješavanje najsloženijih situacija i svih ostalih oblika implanto-protetskih rehabilitacija uz maksimalne garancije.
 

Kontakt Podaci

Dentalna poliklinika dr Jelušić
Matuljska cesta 1
51410 Opatija
00385 (0)51 718 050
dr@jelusic.com

Kategorije
Arhiva novosti
Popularni članci