smile makeover

Osmijeh je prvo što primjećujemo prilikom kontakta s ljudima. Lijepi bijeli zubi i privlačne usne čine osmijeh neodoljivim. No, s vremenom zubi gube svoj sjaj i bjelinu, a usne punoću. Iako pravi i iskreni osmijeh dolazi iznutra, zašto ne biste uskladili  izgled osmijeha s vašom unutarnjom ljepotom?

Ponekad nije potrebno puno da Vaš osmijeh zablista. Današnja medicina nudi brojne mogućnosti, stoga je već malim zahvatima moguće vratiti sjaj vašem osmijehu!

Predstavljamo vam tri vrlo jednostavne, sigurne i bezbolne terapije koje provodimo u našoj poliklinici, a koje će zasigurno manje nedostatke pretvoriti u vaše neodoljive prednosti.

 

FILERI – JEDNOSTAVNIM TRETMANOM DO MLADOLIKOG IZGLEDA VAŠIH USANA

S godinama usne gube svoju punoću, a obrisi oštrinu, te im je potrebno osigurati optimalnu hidrataciju i njegu. U Poliklinici koristimo Juvederm ULTRA SMILE – punilo na bazi hijaluronske kiseline namijenjeno upravo estetskoj korekciji usana. Ovo punilo pruža prirodan izgled i osjećaj, a radi se o gelu koji prodire točno u ciljnu regiju i koji usnama vraća punoću i naglašava obrise. Ovaj proizvod vrlo je specifičan upravo zbog toga što nije zrnate strukture što znači da lako prodire u tretirano područje i daje mu gladak i prirodan izgled. Aplikacija je vrlo jednostavna, a sam zahvat nježan i bezbolan jer se postupak izvodi u lokalnoj anesteziji.

Vratite mladoliki izgled vašim usnama uz ovaj postupak kojim na jednostavan način možete povećati volumen usana, preoblikovati ih te učiniti simetričnima.

 

IZBJELJIVANJE -VRATITE BJELINU VAŠIM ZUBIMA

Zubi s vremenom gube svoju prirodnu bijelu boju, a razlozi tome mogu biti različiti kao što je  nakupljanje nečistoća na površini, ali i zbog kamenca koji može potamniti. Da bi vratili bjelinu i sjaj vašim zubima potrebno je redovito uklanjati mrlje nastale od nikotina, kave, čaja i crnog vina redovitim čišćenjem i poliranjem, te uklanjanjem kamenca. Učinkovita svakodnevna oralna higijena igra važnu ulogu u održavanju zubi bijelima, no ako ipak želite dodatno posvijetliti vaše zube, na raspolaganju vam je jednostavan, siguran i bezbolan postupak izbjeljivanja. U našem svakodnevnom radu  koristimo ZOOM tehnologiju koja će uspješno vratiti bjelinu vašim zubima.

SAVJET: Ako se odlučite za postupak izbjeljivanja svakako vam preporučujemo da to obavite kod doktora dentalne medicine. Na tržištu postoje brojni proizvodi koji obećavaju blještavo bijele zube, no takvi proizvodi često nisu sigurni, kao ni obavljanje tretmana izbjeljivanja od strane nedovoljno stručnih osoba. Nestručno izbjeljivanje može rezultirati oštećenjem cakline i povećanjem preosjetljivosti zubi.

 

LJUSKICE- ISPRAVITE BLAGE NEPRAVILNOSTI I UČINITE OSMIJEH BLISTAVIM

Ljuskice su keramička ili porculanska protetska rješenja koja se lijepe na vanjsku površinu zuba te uz minimalno brušenje u potpunosti prikrivaju nedostatke prirodnih zuba. Koristimo ih za korekciju manjih ili većih estetskih nedostataka na zubima, poput obojenosti zuba, napuknuća ili istrošenosti te prilikom korekcije razmaka među zubima (dijastema) ili blažih ortodontskih anomalija. Dentalni laboratorij poliklinike opremljen je najsuvremenijom tehnologijom kojom je moguće izraditi ljuskice tijekom jednodnevnog posjeta ordinaciji, a rezultati ovog tretmana su neodoljivo atraktivni zubi.

 

I Vi možete na jednostavan način učiniti Vaš osmijeh ljepšim! Želite li saznati više kontaktirajte nas putem telefona: +385 (0)51 718 050 ili putem e-maila: dr@jelusic.com

 

Dentalna poliklinika dr.Jelušić

Sve na jednom mjestu! Specijalizirana zdravstvena ustanova za pružanje usluga iz svih područja dentalne medicine.

Dentalna poliklinika dr.Jelušić

 

Kontakt Podaci

Dentalna poliklinika dr Jelušić
Matuljska cesta 1
51410 Opatija
00385 (0)51 718 050
dr@jelusic.com

Kategorije
Arhiva novosti
Povezani članci
Popularni članci